Vil du vite mere?

Ta kontakt nå.


Til hovedsiden
Terapi


Mental trening


Ryggsmerter


Kurs

 

 

 

 

 

 

 

Opplev forbedring i ditt liv og få en ny balanse


Åpne ditt hjerte

I løpet av livet opplever de fleste av oss en rekke små og store skuffelser. De følelser som disse skuffelser fører med seg kan være tunge å bære, spesielt for et følsomt hjerte. Derfor er det vanlig at man etter spesielt vanskelige opplevelser gjemmer hjertet sitt bak et skall som skal beskytte hjertet for kommende skuffelser. Dette skall bygges på, lag for lag, når vanskelige ting skjer i livet. Etterhvert blir hjertet mer og mer gjemt og kanskje også glemt bak disse skallene.

Kanskje det føles vanskelig å tro at dette virkelig skjer, men still da deg selv disse spørsmålene: 1) Når snakket jeg med mitt hjerte sist? Og hvis du har snakket med det; 2) Ventet jeg til jeg fikk et svar fra hjertet? Hvis du er som de fleste av oss har du sannsynligvis ikke snakket med hjertet ditt så langt du kan minnes.

Uansett hvor mye du har snakket med hjertet ditt tidligere kanskje du nå har lyst å la ditt hjerte komme frem for å bli hørt og sett. Da er det en fordel om du kan løse opp de skall som du har skjult hjertet ditt bak. Med min hjelp kan du løse opp disse skallene fortere enn du aner. Du vil da merke at din holdning til deg selv og dine omgivelser forandrer seg. Ditt hjerte har en inkluderende holdning mens dine tanker ofte er mer fokusert på å se forskjeller.

Hvis du har lyst til å få en mer åpen, og en mer inkluderende syn på livet kan det derfor være en meget god investering å gi en hjertelig gave til deg selv og ditt hjerte i form av en hjerteåpningssesjon med meg, Stefan Hedman.

Ring gjerne og bestill en time allerede idag.


P.S. Det beste til sist. Hjerteåpningssesjonen vil skje akkurat der hvor du ønsker deg. Den skjer per telefon, på dag eller kveldstid, på den tid som passer best for deg. D.S.

Til healingsiden.

Til terapisiden.

Til startsiden.


Ta kontakt

Ring meg Stefan Hedman, tlf. 90 16 62 11, hvis du vil bestille en time for å åpne ditt hjerte.